Dany já takhle šidím občas jen ty večeře
Obědy vařím tak nějak normoš i zelenina kort ze zahrádky má u nás nezastupitelné místo.Ryby dělám každý týden,kupuju kuřata od soukromníků,jednou za tři měsíce nacpu mrazák.Část kuřat rozporcuju,z skeltů dělám vývary(jak psala kdysi angrešt)maso oberu do rizota,nebo právě s tímhle masem dělám zapečené těstoviny a brambory.Zbytek kuřat dělám podle toho na co je zrovna chuť.Občas sladké jídlo - švestkové kndlíky,blbouny,klasika.Někdy třeba jen brambory s cibulkou a k tomu domácí tvaroh.Mám štěstí,že mám kousek od baráku super řezníka,bere maso od soukromníků(má i svoje jatka)takže za snovou cenu mám maso v bio kvalitě,to samé uzeniny.Takže občas koupím i kousek hovězího.A i tak se vejdu níž než je udaná částka 9 500.