když to máš ale taky těžký.. ne všude roste všechno, ne všemu se všude daří a ne všichni jedli všechno..
třeba moje mamka (poměrně starší generace, takže dejme tomu prostě babička) na brokolici nevyrostla a tudíž než jsme ji přesvědčila o neškodlivosti této zeleniny, chvilku to trvalo.. patizon, lilek jakbysmet..
o bezinkové šťávě ani nemluvím, ale tu si aspoň občas koupí jako sirup, je to fakt dobrý
co se týče hub - tak tam jo, ty v končinách, kde se naši pohybovali/pohybují rostou celkem hojně a různorodě, tudíž jak sušené houby tak zmražené vlastníme
ale nějak nevím, co máš na mysli těma levnýma potravinama? napadá mě jen to, že ta starší generace vyrostlá v "bídě" komunismu je tak nějak podvědomě zvyklá šetřit a je to někdy problém je vyvést z omylu.. resp vysvětlit, že ty levné potraviny mnohdy slouží pouze k ukojení hladu, nikoli k výživovým hodnotám...