Tohle se u nás ve školce nikdy neřešilo, nebo jsem to nezaregistrovala. A nebo tím že mám kluky mne to minulo. Značkové a nějaké super pěkné věci do školky nedávám, neb mám doma prasátka. Ale teda trika s oblíbeným seriálovým hrdinou nosí, koupeno v Lídlu nebo Penny fakt za málo peněz, peru na 40 (naruby) a obrázky jsou v poho.
Jednou se mi učitelka omlouvala za zablácené dítě, tak jsem ji ubezpečila, že to co má ve školce je k tomuto účelu určené. Evidentně se jí ulevilo a řekla že je ráda, že jsou i rozumní rodiče.
Na AJ jsem kluka nepřihlásila, starší taky nechodil a teď ve škole patří mezi nejlepší a vymetají s ním všechny soutěže.
Ostatní matky mi jsou ukradené, i když teda jak tak některé slyšívám "slepičit" v šatně, myslím si o nich svoje....
Tak si mysli taky co chceš a pokud ti to pomůže (a hlavně dcerce), zakup pár triček s Kitty (nebo co to mezi holčičkama zrovna frčí), ať holka splyne s davem. No a pokud to nepomůže, je to v něčem jiném, jste prostě jiní než ten dav a s tím se dá taky žít. Můžete si třeba říkat, že jste lepší, míň povrchní