Gabčo - já nevím, u nás se tohle moc neřešilo a neřeší. Neoblíkám děti do značek, spíš náhodně, jsem vděčná, když na hubený dlouhý děti něco seženu. Navíc je mi líto dát za kalhoty 2 litry, když z nich přes prázdniny vyrostou. Boty klasika - většinou Baťa či Humanic. Oni to taky neřeší. Je spíš tedy zajímají v jejich věku funkce mobilu, ale ani jako prckové ti hadry moc neřešili. Je výhoda v tomhle mít kluky?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.