| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, jestli to pomáhá u většiny dětí.....to, cos napsala.
To máš z nějakého průzkumu?

Podotýkám, že přístup k obou klukům jsem měla a mám úplně stejný - doma v zimě nepřetápíme (bydlíme v cihlovém domku), denně ven (i v dešti, sněhu, ledu apod) - a tudíž nebyli oba do 3 let nemocní vůbec, neznali ani rýmu""!!

Ten malý - jakmile je doma, byly prázdniny apod. - tak byl zdravý jak řípa. Jakmile vleze do školky, tak je to zas.....

Mám pocit, že ty se u těchto diskuzí náááramnně divíš, jak je možné, že někdo může mít hodně nemocné děti, mám už tady něco načteno....., neboj~;)

Ale jak jsem psala - taky jsem se divila..... - do té doby, než jsem poznala, že je opravdu možné mít nemocné dítě každý měsíc - viz můj mladší syn. Opravdu to možné je - dávám za pravdu všem maminkám těch "věčně marodících dětí" či "dětí věčně na hromádce" - já se řadím mezi ně....samozřejmě nikdo to nedělá dobrovolně - nebo myslíš, že je to nějaká zábava, léčit dítě z horeček kupříkladu v létě??

A můžu se snažit jak chci, opravdu se stavět na hlavu, být venku, brát x-přípravků, které jsem vypisovala - ale výsledky opravdu zatím nevidím....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.