Prvňákům se dávají podle mě jenom jedničky a dává je jak kdo jak za co. Dávat je za každé přihlášení je podle mě nesmysl, protože to hnodnotu těch známek snižuje. U nás taky známkují, taky mám samé jedničky, některé sjou přímo v notýsku u daného předmětu, některé na papírku u daného úkolu -například mají básničku, po dní 6 písmen, každé jinou barvou a děti mají v textu kroužkvat ta daná písmena. do učebnic dostávají razítka. podle mě razítka i hezké známky děti motivují. nevidím na tom nic špatného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.