My jsme rodili ve Vrchlabí v srpnu a byla to paráda. Mladá sestřička mě provedla porodem za asistence pí doktorky, která jen tak kontrolovala a usměrňovala. Když bych to teď chtěla zhodnotit, tak jsem měla nejsnažší porod o kterém sem kdy slyšela od kamarádek atd. Žádné komplikace, přesto pí doktorka vše velmi!!!!! pečlivě kontrolovala. Ze střídání sester bych si velkou hlavu nedělala, ty porodní jsou báječné.
Já jsem jela přímo z Prahy, v poledne jsem byla ješta u své gynekoložky, která zavelela k přesunu, jenže náš tatínek měl ještě spoustu práce :-), tak jsem na něj do 8 večer čekala, pak jsme vyrazili celkem rychle, byli jsme tam za hodinku. Cesta byla dobrá, snášela jsem ji velmi dobře, přestože jsem už měla stahy. Příjem dole - nic moc, ale to se asi nedá nic dělat. V deset mi praskla voda a ve 3:22 byl brouček na světě.
Všichni byli ochotní a vcelku milí. Oproti normální nemocni je to nebetyčný rozdíl. Nyní bych se nerozmýšlela a jela hned tam znovu, tedy pokud nám nějaké Vrchlabí neudělají konečně v Praze. (Pokud by měl někdo nějaký soukromý dotaz pište.... klenkova@centrum.cz)
Držím palce
Předchozí