Ahoj holky, jsem moc smutná, protože jsme o miminko přišly! Na nový rok jsem začala slabě krvácet, ale myslela jsem si že to nic neni, protože podle těch knížek co mam doma krácí víc jak 50% těhulek. Druhý den se krvácení mírně zhoršilo a to už jsem se začala trochu bát.K doktorce jsem šla až v podělí. Doktorka mi udělala ultrazvuk a mimi jsem poprvé viděla, teda spíš ho viděla moje doktorka já na tý obrazovce nic nepoznala. Když viděla jak krvácim tak mě hned poslala do nemocnice. Z nemocnice mě po pár hodinách pustily domu, protože jsem byla málo těhotná a stim se nic nedělá. Prostě se jen čeká jak to dopadne. Dostala jsem prášky na zastavení krvácení a na udržení plodu, bohužel to nepomohlo. Ve středu jsem byla znova u doktorky udělala mi krevní testy atd. dneska jsem tam volala a dozvěděla jsem se že krev mam negativní a mam přijít ještě v pondělí na prohlídku aby jsme zjistily jesli ze mě odešlo všechno, nebo budu muset jít na vyčištění. Je mi z toho dost smutno, hold jsem zase jedna z vás snažilek!!! S manželem říkáme že je lepší že se to stalo teď než třeba v pátym měsíci, když už bych měla bříško a pohyby. To by asi pro mě bylo hodně těžký se přez to přenést.
Tak zatim pa snažilky!
Předchozí