| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gabco zazila jsem taky, ze se malemu ve skolce smali, ze nema tricko s obrazkem, anebo ze ma cepici s bambuli. Ja uprimne obrazky na tricka nesnasim, protoze mi to na detech prijde takove dost kriklave, agresivni. Nesnasim Masinku Tomase a jine potvory :-). Syn z toho ma blok a odmita i doma nosit tricko bez obrazku.... Ac mu vysvetluji, ze to neni dulezite a vzhled bereme tak nejak prumerne.

No na komentar dotycne matky bych rekla co ji je do toho. Prijde mi, ze nejvic se snazi vypadat in ti co na to skutecne moc nemaji uz podle vzezreni dotycnych rodicu :-).

Jinak chtit od kluka, aby chvalil jine holcice jeji osaceni.... to je kapanku uhozene, protoze tu pochvalu clovek obcas nevymlati ani z vlastniho chlapa :-). Muzsky si takovych veci proste nevsimaji. Podle me je dulezitejsi, kdyz dotycne dite dokaze pohladit, obejmout jine, ktere se trapi, place. Coz muj syn zvlada na jednicku.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.