Sosane,
mně je naprosto jedno, jestli si rodinný život organizujete přes počítač nebo ne - mne jenom pobavila Henri s tou hysterkou, ve které jsem se poznala, tak jsem přidala svou zkušenost :o)
A jestli mě baví být otravná? Ne. Jenže narozdíl od počítače mám jednu výraznou výhodou - není možné mě ani vypnout, ani přeprogramovat, což skýtá jistou naději, že požadovaný úkol bude aspoň někdy splněn a ne odsunut do zapomnění... Jo, a to, že si spoustu věcí radši rovnou udělám sama, nebyla stížnost, tím jsem se chlubila, jaká jsem šikovná holka :o)))
No jo, ale takové připomínání stejně není nic pro mne. Jeden čas jsem si všechno až fanaticky zapisovala do diáře, abych náhodou nezapomněla a zjistila jsem jednu věc - pokud si potřebuji zapsat něco hodně důležitého, tak nikdy u sebe nemám tužku a papír... a než se k pisátkům dostanu, už zas nevím, co jsem si zapsat chtěla. Neboli pokud by mě geniální myšlenka nenapadla přímo u počítače, tak by do něj rozhodně nebyla zanesená. Od té doby, co jsem na mateřské (už je to přes dva roky) jsem se zapisováním skončila (nestíhala jsem) a kupodivu si věci v hlavě udržím líp :o) Holt každý jsme jiný...
S.
Předchozí