| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je Nina by si do skoly od Simonky mluit nenechala. Je desne samostatna ta si do maloceho necha mluvit i ode mne. Ja vlastne ani s jednou skoro nikdy ukloy nedelam, casto mi je ani neukazujou. Uz jsem si zvykla na to, ze za mnou prijdou jen kdyz neco nevedi... a celkem mi to vyhovuje :)

Ja jeste porad nepracuju - na skoleni a podepsani papiru ohledne suplovani jdu az v pulce rijna. Ted jsem doma a musim rict, ze si to uzivam. 4 hodiny jsem jen s Anikou a bud ji vozim na nejaky krouzky nebo hodiny nebo si hrajem a nebo se trosku ucime (Anika na rozdil od jejich sester asi bude potrebovat pomoc, asi ma pamet po me, vsechno zapomina... Bud se to zlepsi nebo... i s tim se da zit. Ja to tak dotahla skoro az ke ctyricitce :) No a pak mam 3 hodiny BEZ DETI! Poprve za deset let. To je proste neuveritelny!!! ;))) Za ty dva tydny jsem dohnala par veci doma, vymalovala kuchyn, setkala se s par kamaradkama - uzivam si to. Na suplovani jsem zvedava a tesim/bojim se - a jsem rada, ze to nebude na plnej uvazek.

Hanko fotky a kolaze jsou moc pekny. Diky za poslani. Ze je to tvoreni kolazi prijemna zabava?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.