| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě odradil systém na Vš a to,že druhý ročník měli všichni odjet na roční stipendium Erasmus. Já jsem toto stipendium už měla z předešlé Vš za sebou, takže jsem neměla nárok a jiná varinata tam nebyla než pak zvolit indiv. plán a jazyk studovat dálkově se fakt dle mého soudu na nic navíc když by všichni ve třetím ročníku ěmli az sebou roční pobyt v zahraničí a já jen pár lekcí s učiteli ve škole.

Měla jsem kombinaci portugalština-speciální pedagogika a i když to byla oficiálně vypsaná kombinace, rozvrh hodin se skoro vždy shodoval a já tak chodila jen na půl přednášky na specce a pak utíkala na vedlejší fakultu na pár minut portugalštiny. Prostě systém na nic.

Poslední věc, co mě tehdy odradila byla, že jsme museli složit jazyk. zkoušku. Na výběr byla pouze angličtina, němčina, ruština a francouzština. Já tehdy měla za sebou VŠ, kde jsem studovala španělštinu tudíž stát. zkoušku z ní a to mi uznáno nebylo. Umím i dobře italsky, neboť jsme ji na VŠ měli povinou tři roky. Prý musím udělat zkoušku z některého z nabízených jazyků. Německy, rusky ani francouzky jsem se nikdy neučila a angličtinu jsem tehdy měla naposledy u maturity tudíž 6 let zpátky a navíc úrověň na naší SŠ byla velice bídná, takže bych se považovala za falešného azčátečníka , i když s maturitou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.