| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vzdala jsem taky 2x... ekonomie, dálkově. Neměla jsem na to - časově, finančně a hlavně vědomostně (resp. na tu ekonomii asi jo, ale na "doprovodné" předměty jako matika a hlavně statistika a výpočty určitě ne). Když jsem poprvý vylítla (na matice), zkusila jsem se přihlásit znova (jako placené studium) a když jsem vylítla podruhé, tak už mi došlo že to není moje cesta. Je fakt, že mě to ani nijak zvlášť nebavilo, chtěla jsem žít (:-) ) a ne se učit, odstěhovala jsem se od rodičů, bydlela s tehdy ještě přítelem (dnes manželem) různě po podnájmech, s penězma to byla bída..... ta škola do toho všeho prostě nepasovala.
Teď mám třetí pokus :-) a začínám třetí ročník, děsí mě bakalářka a jeden předmět (kde jsem si krutě nesedla s vyučujícím a považuju obsah toho předmětu za krutě pitomý a vyučujícího za floutka který umí leda tak číst z knížek ale o praxi ví velký kulový, je to ale bohužel státnicový předmět tak to budu muset nějak zkousnout, jinak vše ostatní se mi líbí). Letos to bude pro mě zkrátka zkouška odvahy, budu mít ztížené podmínky (manžel v zahraničí) a tím jak se bojím té bakalářky tak mám obavu abych to nezpackala svou vlastní připosraností.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.