Přidat odpověď
Holky jste super, koukla jsem se sem zas po delší době a koukám co tady toho přibylo a jak to všechny vidíme stejně a jak to některé krásně rozčílilo, přesně jako mě :) No a Těch podobných zkušenností to je síla taky, je vidět, že je takových chlapů co se nebojí takhle ubliřovat fakt hodně:(( MMj mi volala ségra ... sice jsem měla radost, že je v pohodě, ale z toho, že sice se dotyčný manžílek omluvil, vyjídřil že ho to strašně mrzí a že ona přece ví, že s ní chce zůstat a že je jasný že to dítě s ní chce a at se hodí na úterý do klidu a že tam má jít... ale že by slíbil, že to ukončil nebo tak něco to ani náhodou ... a ségra mu ještě slíbila, že už se o tom vůbec nebudou bavit a pokusí se to pžejít ...no jak rychle mu odpustila týden breku a trápení ...a dál bud ev nejistotě jestli to dál pokračuje nebo ne a bude se stejně vnitřně užírat ... ale jsme moc ráda, že i tak to dopadlo a že si to snad trochu uvědomil, že to přepísknul a že je ségra spokojená a konečně trošinku v pohodě ....
Předchozí