| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne. Já jsem taky věděla, že pak už čas nebude. Ale prostě jsem zeslábla, zvracela, spala a čekala, až to přejde (=až porodím). Možná kdybych z nějkého důvodu měla neschopenku a měla na to doma klid a čas, skloubit to v tom stavu s prací nešlo. S malým miminem by to taky asi ještě šlo, ale pár měsíců jsem se z porodu fyzicky a hlavně psychicky vzpamatovávala. Když byl synovi rok pryč, vrhla jsem se na psaní, že poslední pokus, musím to zvládnout, přece by byla škoda vzdát to těsně před koncem. Ale nepovedlo se, naopak se povedla dcera :-). Příčin a důvodů je moc, výmluv ještě víc. Pravda je, že v té době - po 4 letech od studia, jsem se nedokázala znovu ponořit do oboru tak odtrženého od reality. Můj mozek mi připadal zhruba na úrovni druhého semestru - musela bych za pár dní nastudovat to, co předtím za několik let, a napsat diplomku snad za měsíc. S mozkem, který za rok a půl na rodičovské poněkud zlenivěl, ale s tímtéž perfekcionismem "jako za mlada" ~k~. Nepovedlo se. Občas je mi to líto, občas se mi zdají sny, že mám ještě šanci to na poslední chvíli dotáhnout do konce, probudím se s výčitkama. Ale pak se podívám na dceru a říkám si, tohle úžasné stvoření by tu nebylo, a hned je mi to líto o dost míň ~s~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.