| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se bojím spíš té podlahy a potom kuchyně. Ta se mi i líbí. Sice není úplně taková jakou bych si třeba představovala pro sebe (kdybych měla peníze), ale je taková jednoduchá a ladí k sobě. V obýváku je jeho jen ten rozkládají gauč, křesla a stolek. To je dost staré. Možná to tu nechala původní majitelka. V chodbě je jeho botník, věšák a skříně. Botník se už taky začíná nějak loupat. Už se jednou celý rozpadl, ale nechala jsem ho opravit. V skříni se zase ulomila polička. To jsem taky nechala opravit. Ono to tu asi nebude zase taková kvalita. Přeci jen čekal, že tu budou bydlet nájemníci. Jeho truhlář mi říkal, že ty podlahy jsou děsný, protože kupoval levné. Navíc třeba v pokojíčku není pod podlahou ani zarovnaný základ. Je to tam samá vlna. Opravdu plovoucí podlaha. ~t~ Pokojíček tam je vybavení moje. V obýváku mám vysoké skříně a botník pod televizí. Na to zatím peníze nebyly.

On, ale chce vidět třeba i pokojíček, kde není vlastně nic kromě podlahy jeho, takže si kontroluje opravdu všechno. Tedy na záchodě ještě nebyl. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.