Přidat odpověď
Žluťásku, zatím studujeme. A ano, ta buzerace je pro mě dost nepříjemná. Ale narazila jsem na pár diskusí, kde si konkrétní lidé doporučují, jak s tím naložit - třeba jako samoplátce jet na Slovensko, či jedna klinika i zde v Čechách, resp. v Novém Městě na Moravě někdo doporučoval.
Já vůbec nevidím důvod, proč by měl můj muž předstupovat před jakousi komisi, kde cizí lidi budou rozhodovat, zda jsou 3 děti pro nás moc či málo, aby když dospějí k tomu, že dost, tam přiklepli "zdravotní důvod". Nemáme žádný zdravotní důvod, klidně bych mohla mít ještě deset dětí, jsem mladá zdravá ženská a těhotenství a porody zvládám bez potíží.
Prostě už další děti nechceme, a za své tělo se cítím odpovědni natolik, abysme sami rozhodli, zda nějaký zákrok podstoupíme či nikoliv.
Já jsem si docela jistá, že 3 děti jsou pro naši rodinu akorát. Ještě se zkusím víc poinformovat o pesaru - jen mě zaujalo, já čekala, že si to prostě objednám na internetu a je to? To nejde? To mě musí přeměřit gynekolog nebo o co jde?
Předchozí