Myslím, že v dětství těch dětí ne, akorát nebudete asi vozit kočárek a stavět si domeček pro panenky a oblíkat barbíny...ale to ani s některou holčičkou ne.... takže to je maličkost.
Mám ovšem zkušenost - mám babičku, moje máma už umřela a babička teď potřebuje aby se o ní někdo staral, stará se o ní teta (snacha) a přestože se znají 40let a vztah měli vždykcky hezký, tak je pro babičku těžké nechat se od ní opečovávat. A babička mi říká, dcera je dcera. I já bych řekla, jsem jí bližší... jsem dcera od dcery. Prostě vztah máma - dcera je pořád nějak užší než tchyně snacha...a to i když jsou obě milionový..
Mám to i o generaci níž - já-snacha a moje tchyně, a moje tchyně a její dcera.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.