| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě to moc nepobavilo,některé věci mi v článku přijdou i trapné-např.je pravda,že některé věci ve skutečnosti vypadají lépe než na fotografii,protože je dotyčný třeba neumí nafotit lépe než jak jsou nafoceny(tím nemyslím tmavé fotky,na kterých ani není vidět co představují za předmět,jen z popisu se dozvíte,že se jedná např.o černou košili),našla bych tam i jiné,které si autorka článku klidně mohla odpustit.Ale ty zdrobněliny mi až tak nevadí,pokud nejsou čtyři v jedné větě.Mě dělá spíše to,když někdo popíše věc,že "tričko je v pořádku,bez vad,akorát na zadním díle je flek a pididírka a na boku je 3 cm rozpáraný šev".A že se dá na MMB takových inzerátů najít hodně~a~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.