Přidat odpověď
Děkuju moc všem za rady, to mi čeká běhání ufff, ale už se to nedá neřešit jsem v děsné situaci...
abych postupně odpověděla na otázky, rozvod nebyl pro nás nějak důležitý ( ted už je už jen kvůli těm financím )a každý jsme bydleli jinde a dokonce v jiném městě. Jsem z Plzně kdyby někdo věděl o nějaké práci nebo přivýdělku budu moc ráda.Dceři je 7 let a postupně začínám zjištovat jak stoupají finanční výdaje a bohužel spoustu věcí si nemůžeme dovolit a mě je smutno z toho, že jsme jí nevzala ani na dovolenou - jo výlety byly to ano, ale k moři jela s babičkou za což jsem samozřejmě taky moc ráda...no a představa výdajů zas na zimní oblečení atd. no uff nevim kd ena to vezmu takhle. Dneska jsem nemohla lítat po úřadech byla jsem na výběrovém řízení kvůli práci, ale ta by byla až od konce měsíce a já za tenhle měsíc nedostanu vůbec od nikoho nic ani korunu čehož už se děsim teď... je pravda že jsme to mohla začít řešit už dříve, ale do toho jsme se stěhovali a spoustu problémů, začátek školy atd.... no situace úplně na ho... s prominutím. Takže 1.soudně vyřešit výživné, pak zažádat o rozvod a potom až můžu běžet na úřady jo? ...výživné a rozvod jde podat najednou?Děkuji všem dobrým duším za rady...
Předchozí