Moje matka odešla v roce 1998, chvíli před mojí maturitou. Měla hodně problémů, i mezi sebou jsme měly hodně problémů... Od té doby o ní nevím. Včera jsem měla narozeniny a opět jsem si na ni vzpomněla, ptala se na ni kamarádka. Ptala se, jestli třeba nemůže být mrtvá a já o tom ani nevědět. Nevím, co myslíte? Já tak nějak předpokládám, že kdyby umřela, tak mě někdo (úřady?) osloví jako neopomenutelného dědice (i když by mělo jít jen o dluhy). Nebo to tak není?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.