Měla jsem to štěstí, že jsem porod absolvovala již v nově zrekonstruované porodnici. Vypadá to tam opravdu na úrovni. Prostředí je příjemné. 4 od sebe oddělené porodní sály mají k dispozici vlastní koupelnu. Jedinou nevýhodou je, že sály nejsou zvukotěsné. Pro rodičku je k dispozici jak sprcha, tak i balón a je možné se volně pohybovat. Porodu se bezplatně může zúčastnit partner. Oddělení šestinedělí je taky úplně nové. Pokoje jsou dvoulůžkové s vlastní sociálkou, což je obrovská výhoda. Je poskytován rooming-in, ale v případě potřeby je možné miminka kdykoliv na noc předat sestřičkám na novorezenecké oddělení. Dětské sestry ochotně předvedou jak správně pečovat o miminko. V rámci možností poradí i s kojením, ale žádnou přednášku o tom, jak správně kojit nečekejte. Já doporučuji zjistit si o kojení co nejvíce ještě před porodem. Mě se to vyplatilo a zatím ještě výhradně kojím. Já jsem s touto porodnicí i s jejím personálem byla spokojená a můžu ji doporučit. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.