| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

AHoj holky,
co se týká oslavy narozenin, tak naše holky chtějí každá svoji oslavu, s kamarády. Asi to udělám opět doma, připravím něco málo her a tvoření (napadlo mě, že koupím látkové tašky a děti si je pomalují), občerstvení a bude. Nejtěžší je vybrat hosty, holky to pořád mění, a zvolit datum a čas. Hloupé je, že holky mají narozeniny nedlouho po sobě a chtějí pozvat skoro ty samé kamarády, ale jedna oslava být nemůže. Ach jo,l já bych to měla o tolik jednodušší!!!! Klidně dva dorty bych udělala... ale prostě mi to neprochází :-(

Hanko, Doubravka mobil nemá a zatím ani nechce. Máme jeden rodinný mobil navíc, jednou jsem jí ho chtěla dát s sebou, ale nechtěla. Tak to neřeším. Agi si přeje k narozeninám foťák a máme jeden od kamaráda "navíc", tak ho asi i dostane.

Hanko, vaše sportování zní skvěle, já zjišťuju, že podle manželovi práce se letos snad ani nedostanu do bazénu. Což mě nebetyčně štve!!! Anebo si budu muset platit hlídání. Takže se mi to plavání prodraží. Jak vy to vlastně dělláte?? Jsou kluci sami doma, když vy hrajete badminton, nebo tam jsou s vámi??

Holky už bych si riskla nechat dvě hodiny doma, ale malocha nemohu :-(

Ivo, užívej si návštěv!! A ať se zadaří rodinná oslava!

Hezký víkend!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.