V utery 22.10.2002 se nam zde narodila Terezka planovanym cisarskym rezem. At na abmulanci, tak po porodu na sestinedeli, jsem nenasla sestru ci lekare (lekarku), kteri by se k nam nekdy zachovali spatne nebo by se na nas nejak "krive podivali". Detske sestricky byly velmi mile, ochotne a v kteroukoli dobu pripravene, aby mi poradily, kdyz jsem si s Terezkou nevedela rady.
Byla jsem na standardnim pokoji a velice jsem ocenila, ze je jen pro dve maminky. Navsteva aspon mohla byt se mnou na pokoji. Pokud prislo vice lidi, sli jsme do "navstevni mistnosti" - mohla jsem vzit i miminko, nikdo nic nezakazoval.
I kdyz maji dva pokoje spolecne WC, za celou dobu pobytu se mi stalo pouze jednou, ze bylo obsazeno - myslim, ze to pro 4 maminky staci.
V nekterych nazorech (i na jinem servru) jsem cetla, ze nekomu nestacilo jidlo. Mozna je to jen muj pocit, ale myslim si, ze jidla bylo dost. Navic-pokud to nektere mamince nestacilo, na chodbe u kuchynky bylo volne k dispozici prikryte pecivo a piti a v 1. poschodi otevrena kantyna...
Co se tyce spolecnych sprch-brzy jsem prisla na hodiny, kdy byvalo volno, takze ani obsazene sprchy me netrapily:-) A VZDY byly ciste!
Samozrejme ze vse je jen otazkou presonalu - ja jsem za 5 dni, ktere jsem tam byla, narazila vzdy jen na SKVELE lidicky. Jejich pomoc jsem si uvedomila take zpetne po navratu domu, kdyz je clovek na problemy sam (ted nemyslim bez rodiny, ale bez odborniku):-)
DEKUJI VSEM!!!!!:-)
Předchozí