Já nejsem žádný přistěhovalec a nikdy nebudu. Do Švédska jen jezdím, ale nikdy se nikam stěhovat nehodlám. Přistěhovalec bych ani být nechtěla, díky bohu za to, stačilo mi kdysi nějaké vyřizování papírů na severu a nikdy mě sociální situace neřadila mezi tyto lidi, co jsem tam viděla. Nikdy bych se s nima necítila na stejné lodi, o nic prosit nemusím a taky jsem nevylezla z žádné nory, naštěstí. Hroznej pocit. Jsem ráda, že jsem se narodila do rodiny do které jsem se narodila. Dcera má dvojí občanství, já ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.