| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Od 6 let byl náš starší také občas na chvíli sám doma. A od loňska, co začal chodit do první třídy, tak i častěji - vždy když jsem poté, co jsme se vrátili ze školy (která mu končila po 4.vyzč.hodině), musela ještě pro mladšího do školky (vyzvedávání "po o" kolem 13 hod.).
Škola i školka jsou blízko, jen každá na druhou stranu.

Docela se nám to i osvědčilo - starší si mezitím, co jsem šla pro mladšího, mezitím udělal úkol (vyhovovalo mu že má klid ~;)), pak jsem nejpozději za půl hodiny přišla s mladším a ty úkoly rovnou zkontrolovala, popovídali jsme si atd.

Nebo když neměl úkol, tak si prostě hrál, stavěl z Lega apod. - žádný problém. Samozřejmě ví že nesmí nikomu otevírat. Ale kdo by se sem v té krátké době dobýval?

Teď už mu škola končí většinou až po 5.vyuč. hodiny, takže ty dny, co není v družině, jdu/jedu (na kolobrndě ~;)) napřed pro mladšího a pak teprve, společně s ním, pro staršího.

Ale i tak se může stát, že tu někdy chvíli je/bude sám. Třeba teď nedávno, byl rodičák ve škole, doprovodili jsme mladšího na cvičení, kam už ale starší teď nechodí - má kroužky teď jinak, mj. cvičení "pro velké". No tak jsem ho doprovodila domů a utíkala na ten rodičák. Bylo domluveno, že můj muž pak vyzvedne mladšího z cvičení a starší že na ně doma počká, což bylo cca. půl hodiny. Někdy to moc jinak nejde. A nevím, v čem by měl být problém? ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.