Přidat odpověď
Z Tvých slov vyplývá, že hledáš důvody pro které se léčit nemůžeš. To je přesně typické pro mentální anorexii, ať ji máš typickou či atypickou. Můžeš mě napsat na email darinanina28@seznam.cz. Já Ti zařídím dobrou léčbu na specializovaném pracovišti na klinice v Brně nikoliv v léčebně. Školu nezameškáš, nikdo Tě nebude překrmovat, pouze kvalita na jídlo, veškeré další vyšetření na komplet vše a kvalitní psychologové budeš mít na výběr. Takže pokud opravdu chceš přibrat, tak v tom případě máš šanci. Jinak to dopadne jak Ti říká doktor. Máš prostě problém s jídlem a ten je potřeba vyléčit. Jakmile se naučíš jít bez problémů, že se budeš bát, že Ti bude zle atd. tak budeš vyléčená. Bohužel z Tvého psaní to na mě působí tak, že máš skutečně anorexii i když to nechceš slyšet. Ale protože za svůj život jsem poznala mnoho anorektiček, které se u nás léčily, tak tyhle výmluvy jsem opravdu slyšela mockrát v různých obměnách. Nesmíš se léčení bránit nebo opravdu skončíš špatně.Ale možná se mýlím a vše je opravdu jak říkáš.
Předchozí