Táta prohlásil, že výchovu přebere v mých sedmi. Po porodu odjel na půl roku na služebku, že si myslel, že je mamce k ničemu. Sex v těhotenství mámy neměli (nechtěl). Když mi bylo 6, naši se rozešli a táta začal být super víkendový taťka. Bral mě k moři a kupoval mi šunku a první český polotovarový lasagne, na tom jsme ujížděli. Vě Španělsku přežil můj hysterák, když mi nemohl koupit flamencové šatičky, zmrzlinu, jindy zase košík mušlí a pak jsme jednou ukecala aspoň letištní opičku co si cucala palec, chudák taťka asi týden nejedl. Letos mi to přišlo úplně smutné, jak mu muselo být a malýmu jsme na tom samém místě nakoupili hromadu hovadin, manžel málem omdlel, když jsem řekla: "hele, tyhle šaty jsem si vždycky strašně přála, teď stojí směšných 8 Euro, nekoupíme je Anežce?" (upozorňuju, že jsem někde v 10. týdnu)
Mamka: Za mého dětství to byla přišlápnutá rudá puťka (výchovou), která začala bojovat o samostatnost a nebýt ovce, bojuje s tím dodnes, udělala spoustu práce, ale v ničem ostatním se nezměnila.