| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řekla bych něco jako ty. Vyrůstala jsem na vesnici, takže nějaké výlety se nekonaly, vždycky byla práce doma kolem baráku, zvířata a tak. Otec se nám moc nevěnoval, neměl moc trpělivosti cokoliv vysvětlit(v tom jsem po něm, ale snažím se!), a když to šlo, tak šel z práce hned do hospody, kde mu bylo nejlíp. Takže celou domácnost táhla máma, která navařila, abysme se najedli, až dorazíme ze školy. Otec se někdy (ale ne moc často) snažil něco ukuchtit, ale neměl-li náležitou pochvalu, tak ho to nebavilo, až přestal úplně. Naši zůstali spolu, ale mám pocit, že už tak dobrých 35 let je to spolu nebaví a jsou spolu jen proto, že už jaksi nemají moc kam jinam (matka by raději umřela, než nějaký rozvod).
Když tak vzpomínám na své dětství, tak ráda jenom proto, že jsme jako děti mohli lítat po polích, lesích a tak bez jakéhokoliv strachu z kohosi nebo čehosi. Rodiče v těch vzpomínkách bohužel moc nejsou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.