| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tohle Pawli podepíšu.
Dostávám se do docela zvláštních situací, kdy mám doma v šuplíku rozpis ze SPC na PAS poruchy rozepsaný individuální plán - podle kterého by měl -mohl mít všelijaké úlevy a podle kterého to vypadá,že nerozumí příběhu, nechápe zadání, potřebuje více času atd. V reálu v škole zatím vše zvládal - lehce dysgraficky, ale někdy to zase měl vše výborně.Takže ten plán zatím nevyužíváme. Dokonce i školní spec, ped. , která chodí přímo do třídy na něm žádné příznaky AS nepozoruje - a to jich na škole pár mají.On toho dost udrží vůlí, ale pak je unavený nebo bouchne doma. Ale myslím, že se hůř orientuje v těch sociálních věcech a určitě je úzkostný. Já občas mám dojem, že něco ne úplně přesně pochopí, třeba tuhle řekl kamarádovi, že půjde s ním na návštěvu k dalšímu klukovi a on mu na to odpověděl - To se z toho poseru - a Mat nevěděl, jestli byl rád nebo nerad.Doteď mu to v kolektivu klapalo výborně, ale teď přišel o přízeň nej kamaráda a s dvouma klukama to má teď ve třídě takové blbé - různé pošťuchování až fakt násilí. Může to znamenat, že už je nestíhá, ale taky nemusí, mezi dětma se toho děje i normálně dost.
Připadá mi, že jak roste, tak se hodně posouvá, ale na druhou stranu rostou ty nároky. takže loni si vystačil s tím, že je chytrý a srandista - ale možná, že tomu jeho smyslu pro humor ty děti odrostou dřív než on.

Jinak ty skoky u Toma jsou super, to potěší, Mat mě v po překvapil, že pomáhal bráchovi se převlékat ve školce, a fakt se orientoval a všechno mu vychystal i zastrčil, což teda u sebe je většinou úplně mimo.Je ten typ, co by chodil klidně bos a v zimě ho nenapdane, že je zima, v horku, že by se mohl svléknout.

Holky díky za povídání, bylo toho na mě tenhle měsíc dost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.