Ahoj Leni a Firsty , pene jo , toto letí , už 10 měsíců ....Jsi šikula Leni že to vše zvládáš a věřím že máš pěkný zápřah.
Moje švagrová kojením taky přibírala a to hlavně na břiše, do ted to nemůže dát dolů, ale já si myslím , že už má hodně zpomalený metabolismus a to už jen tak dolů nejde.
Já mám kolem 66 kil tedka, ale už jsem měla i 69. Snažím se cvičit 3 krát týdně a jíst vyváženě a zdravě, když mám chut na sladké, tak si to neodpírám a tak uvidíme jestli zlomím 65
Jinak u nás je to také furt dokola, práce , děti ,domácnost , pejsek a td. Romča je ted v 9 třídě, tak nás čeká kam s ním, na učení bunky nemá tak nějaký učnák, ale jaký to nevime, nic ho tak nějak nezajímá. Já myslela elktrikář, ale matika a fyzika není jeho silná stránka, tak by se tam asi trápil. Pak ještě kuchař , myslím že se nemají špatně a možná by ho to i bavilo.Zatím nám ještě žádné brožurky a dvd s obory a školami nemáme.
Filip je ve druhé a zatím to zvládá dobře až nad moje očekávání tak doufám že mu to vydrží....
Lucka chodí do školky když mám ranní, ted slavila 4 roky. V červenci jsme byli na alergologii a tak ji zjistili nesnášenlivost bílé pšeničné mouky , měla stále vyrážku na břiše. Tak se ji snažím vyřadit z jídelníčku , ale je to hodně těžký. Bříško už má lepší. Jinak začaly děti zase kašlat a rýmovat - klasika.
Tak všem přeji krásný podzim a ještě hodně sluníčka.ahoooj