Pro ostatní asi nic, ale pokud by mě znovu hrozily nějaké komplikace s dítětem určitě bych volila masovou porodnici s větší praxí a lepším vybavením přesto, že vím, že ani tam to není 100%, ale je to můj pohled na věc. Pokud by bylo vše v pořádku, tak budu ráda rodit v přátelštějším prostředí, ale na mě porod ani celkově pobyt v porodnici nezanechal žádné zvlášť negativní zkušenosti, přesto, že jsem rodila v hlavním městě a byla jsem jen "další paní na rození".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.