| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem byla v drogerii. Byla tam maminka s malou holčičkou asi necelé 2 roky jsem si tipovala. Dítko se přehrabovalo v lahvičkách se spreji a maminka zase naproti v něčem jiném. Nemohla jsem najít papírové utěrky, tak jsem to obešla několikrát a když jsem se vracela tak malá seděla na nočníku. Maminka to zjistila a šla za pracovnicí drogerie, aby jí sdělila, že malá se vyčurala a co mají dělat. Malá byla moc roztomilá a já jsem se fakt pobavila. Nevím jak to řešily, protože jsem už nakoupila a šla k pokladně. Než si maminka vybrala, tak malá si našla nočník a "zodpovědně" se do něj vyčurala.Nevím fakt jak to dopadlo, ale sranda to byla. Ovšem pro maminku asi ne. Pravděpodobně jí ten nočník vnutily ke koupi. Stalo se vám něco podobného s dětmi?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.