no prostě debil.... ale mě fakt přijde víc jak nemocnej člověk... strašně se mu třesou ruce, je neuvěřitelně nemožnej (chtěla jsem od něj JEDEN papír, trvalo mu to dva týdny - najít/udělat mi kopii - a pak jsem teda seděla u něj asi hodinu v kanceláři, než mi ten papír (kterej mu ležel na stole s dalšíma celkem asi čtyřma listama papíru) našel.... no totální magor. Bohužel díky odborům atd. jsou tihle lidé nevyhoditelní, i když jsou totálně k ničemu. Učitelky koulí očima, nová ředitelka koulí očima - ale to je tak maximum, co můžou dělat. Takže já se teď snažím věci řešit rovnou s učitelkama a pokud možno už vynechávat tohodle šaška... pže fakt nechci, aby s ním měl můj synek co do činění (navíc mi ten chlap přijde takovej.... no jak úchyl - prostě z něj mám husinu a vůbec se mi nelíbí, že se volně pohybuje mezi dětma)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.