| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no prostě debil.... ale mě fakt přijde víc jak nemocnej člověk... strašně se mu třesou ruce, je neuvěřitelně nemožnej (chtěla jsem od něj JEDEN papír, trvalo mu to dva týdny - najít/udělat mi kopii - a pak jsem teda seděla u něj asi hodinu v kanceláři, než mi ten papír (kterej mu ležel na stole s dalšíma celkem asi čtyřma listama papíru) našel.... no totální magor. Bohužel díky odborům atd. jsou tihle lidé nevyhoditelní, i když jsou totálně k ničemu. Učitelky koulí očima, nová ředitelka koulí očima - ale to je tak maximum, co můžou dělat.
Takže já se teď snažím věci řešit rovnou s učitelkama a pokud možno už vynechávat tohodle šaška... pže fakt nechci, aby s ním měl můj synek co do činění (navíc mi ten chlap přijde takovej.... no jak úchyl - prostě z něj mám husinu a vůbec se mi nelíbí, že se volně pohybuje mezi dětma)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.