Aneko,Já bych se toho nebála, kdyby jsme to dotáhli do konce a mohli začít vydělavát. Náš dům je 50m od lyžařského vleku. Před barákem nasadíš lyže a dojedeš přímo k dolní stanici. Ta atraktivita místa tu je. Manžel měl dobrý nápad, tady krom toho turistického ruchu to k bydlení moc není. Malý domeček bych si postavila jinde. Já mám spočítané(já už počítám i ze spaní), že při obsazenosti 40 dní v roce(což je reálný) zaplatíme hypotéku i provoz baráku a ještě zbyde na dovolenou. Ale musí se to dodělat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.