| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera jsme měli řízení ohledně svěření dítěte do péče. M nepřišel, se svým laxním přístupem zhodnotil, že když byl na sociálce (OSPOD), tak tam všechno mají a radši bude v práci. Paní ze sociálky byla v pohodě, ale prý se jí to ještě nestalo, takže uvidíme.
No a soudkyně. Pozvala nás dovnitř, koukla, zeptala se na M a pak po mě ječela jak po děcku, co rozbilo okno. Jestli se chci rozvést, ať se starám, aby přišel, jak si to představuju a že to odročí. Ke slovu jsem se vůbec nedostala - tady mi to podepište a zmizte - přesně tak (podepsat, že jsem uvědoměna o dalším termínu a nebudu tedy obeslána dopisem).
Furt je ve mě pocit křivdy. Navíc k tomu ta ženská přidala, že si o nás zjistila nějaké info a že se všemu vyhýbám a že už jsem problémy se soudem měla však víte, jak se to protahovalo s Ch. (akce domácí násilí, kdy frajer obvinil mě, že jsem ho praštila užnevímčím a měl na to papír od dr, bo v tom uměl chodit a já ne; on necelé 2m a 130 kg, já prcek hubený s rozmašírovaným xichtem, nadto to bylo před deseti lety!)
Tak se chci zeptat, jestli vám něco podobného stalo a jestli si takové chování může dovolit a proč - z pozice jakési moci a síly?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.