| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

NO mě by po pravdě docela zajímalo, jak stíhají kroužky matky, co už pracují a mají malé dítě, které si ještě kroužky neobejde. Tedy nemyslím kroužky v rámci družiny nebo školky, tam bych viděla, že je vcelku fuk, jestli v rámci budovy přejde do jiné třídy a má třeba tanečky nebo flétnu.

Takhle mi z toho vychází, že buďto oba manželé lítají kolem kroužků, nebo zaměstnají babičky.

Toho moc nejsem zastánce, sice se tady určitě budou lidi hádat, ale podle mě si většina předškoláků neřekne, že chce nějaký určitý kroužek, většině je to egál a kroužkování probíhá tím stylem, že maminka nejpozději ve třech, čtyřech letech sedne a něco prostě vybere, aby dítě nekam CHODILO.

Jako já nevím, jsem pro kroužky, ale až tak 1-2 třída, kdy už si je dítě brzo obejde samo a taky už je víc vyhraněné a ví, co chce.
S předškolním dítětem bych chodila max. symbolicky 1x týdně na něco zábavného.

Další věc je, že většina kroužků to jede jako byznys od začátku směruje k soutěžení, takže třeba tanečky nejdou dělat style leháro, ale už se drilují choreografie a jezdí na vystoupení. Což mi u předškolních dětí přijde dost šílené.~d~
Aspon u nás to tak je, každý kroužek aerobiku, tanců, mažoretek je minimálně 2x týdně. O sportovních trénincích nemluvě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.