Poradte mi, prosim, LEVNY a dobry recept na pizzu, jde mi hlavne o strukturu testa. Nemam pekarnu a chtela bych domaci pizzu vlastni vyroby udelat o vikendu.
Jde mi spis o to, kolik ceho se tam ma davat. Pocitam, ze bych udelala jeden zkusebni plech a kdyby mel uspech, udelam dalsi. Ale jeste nikdy jsem domaci pizzu nedelala a ani se nejak nepidila po jeji vyrobe, takze jsem zvedava.
Co se ingredienci tyce, jsme celkem sehrani, muj chlap ma rad klidne i "detska" jidla, takze navrch sunka, syr, rajcata, zelenina, klidne spenat, to uz bychom si asi poradili.
Hlavne, aby to nebyla sucha buchta s mastnejma rajcatama. Mate nekdo napad? Jak delate ruco-fuco pizzu doma vy?
Budeme ji delat asi v sobotu na chalupe, je tam plynovy sporak (coz me privadi na myslenku o delce a sile peceni..?
.)
Nijak na tom nelpim, ale kdybyste nekdo mel VLASTNI dobry recept po ruce, tak to zkusim
dekuju, vase zamilovana hospodynka