Přidat odpověď
Dnes na dětském hřišti jedna asi 8 letá holčička shodila ze skluzavky asi 2,5 letého chlapečka. Nejspíš se ji nechtělo čekat a kluk zdržoval. Chlapeček spadl fakt ošklivě a odřel si hlavu do krve. S chlapečkem tam byli 3 dospělí- tatínek a prarodiče, s holčičkou maminka. Ti 3 dospělí od chlapečka začli po té holčičce neskutečně řvát, děda ji nadával do krav a že ji nechá zavřít do polepšovny, tatínek toho chlapečka ječel, že by ji nejraději nafackoval, co si to dovoluje, že je úplně blbá. Holčička mlčela a nic neřekla. Nikdo se ji nezastal, ani já. Stála jsem od toho asi 2 metry a nebyla jsem schopna se ji zastat. Ti dospělí byli jak nepříčetní. Bylo mi jí hrozně líto a bylo mi líto i toho chlapečka, protože jeho dospělí ječeli a on se tím pádem nemohl uklidnit. Pak se tam dobelhala maminka holčičky, byla o berlích a holčičku pořádně sprdla, ale tak nějak normálně.
Štve mě, že jsem nezasáhla, ale měla jsem strach. Byla jsem tam s 2 malými dětmi a nechtěla jsem, aby viděli, že po mně někdo ječí. Jak byste reagovali Vy?
Předchozí