| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje 8mi leta ma 146cm a 35kg~t~. Mam deti v rozsahu 1-10 let, takze myslim, ze muzu byt objektivni.
Dvoulete dite bych nenechala naklouzacce s takhle vetsima detma. Moje vetsi deti maji mladsi sourozence a rezou se vsichni navzajem neustale~t~, ale venku jsou opatrni. 8mi lete dite by melo vedet, ze se do mensich nestrka, ovsem svou silu nemusi odhadnout.
Rvat na cizi dite je nepripustne, v zivote jsem to neudelala a neumim si to predstavit. Nadavat cizimu diteti je natolik za carou, ze bych opravdu zvazovala vyssi instance.
Jinak meho syna jeden spoluzak sikanoval dosti nevybirave, skopnul ho ze schodu, vrazil mu facku, podrazil mu v jidelne nohy atd. Bylo jim prave tech 8 let. Sla jsem za ucitelkou (ktera to mela resit a neresila~o~), ta to tedy ode me schytala. S klukem jsem nemluvila a jeho matce jsem nabidla, ze jestli potrebuje nejakou pomoc s jeho chovanim, tak ji muzu zaridit skoleni a vozit ji tam. Jelikoz se v tehle oblasti angazuju a moc dobre vim, ze nikdy neni nic cernobile. Ta matka si pred cca rokem poridila dvojcata (k tomu ma tohodle kluka, jeho sestru a jeste dalsi 3-4 vetsi deti, nejak se jich nemuzu dopocitat.. to jsem tenkrat nevedela, ma na krku socialku, deti maji kazdy jineho otce atd).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.