| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Snad ti odpovím na všechny tvé otázky, kdyby ne, klidně se znovu zeptej.

Pokud je kroužek kvalitní, je to o něčem zcela jiném než stejná aktivita ve školce. Takže pokud to dítě baví, máte na to čas a peníze, proč ne. (Mně třeba připadal zbytečný kroužek pohybových her, ale třeba keramika nebo hudební nástroj nebo výtvarka, to je opravdu jiná činnost.)

Psalas, že pak dítě nemá volný čas. Tak když chodí do školky, tak tam je volné hraní ráno a venku na zahradě. Pokud dítě vyzvedávám poo a má každé odpoledne kroužek, furt zbejvá času fůra.Vyzvednu dítě v jednu, cca hodinu ho nechám doma odpočívat doma, od dvou do tří kroužek, takže od tří volno. U školáka už je to jiný, tam musím počítat tak hodinu ještě na domácí přípravu.

Vodění do kroužků - když jsem byla na md, měli jsme kroužků hodně, nebyl problém to s kočárkem obejít, všechno bylo blízko domu. Teď, když chodím do práce na částečný úvazek, jsem to musela zredukovat. Většina kroužků je ve škole, takže tam to řešit nemusím, jeden - večerní kroužek obstarává manžel, jeden babička.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.