Ony nejsou výhody jen v tom, že nám pojišťovna přispěje na nějaký očkování (který stejně nechci). Mně se třeba u ZPMVČR velmi líbí to, že mohu kdykoli online sledovat svůj i synův výpis vykázané zdrav. péče. Taky jako OSVČ mohu podávat přehled online do jejich formuláře, který mi to navíc kontroluje proti chybám. A konečně když už do té pojišťovny osobně jdu, tak se tam profesionálně a vstřícně chovají (což např. u VZP není standardem, jak jsem se doslechla). To jsou pro mne věci natolik zvyšující komfort, že je mi příspěvek na vitamíny už úplně volnej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.