| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že se to s ní povleče ~t~

Mám takového kluka. Nevydrží, neposedí, lítá ......

Už je čtvrťák a řešíme to pořád.

V hodině to jakž-takž ukočíruje, ale přestávky ~8~

Nej, asi blbější, byla poznámka, že utíkal ve druhé třídě na záchod.
Ptala jsem se ho jak to bylo.
Prý se dovolil učitelky jestli může jít čůrat, že je to akutní. Učitelka mu řekla, že nikoli, že je 10 minut do zvonění, tak to vydrží .......

Zazvonilo, on vyběhl ze třídy rovnou k záchodu. Byl vrácen zpět, že nemá lítat po chodbě, dostal poznámku a než došel na záchod, tak se připočůral.

Co mám na takovou poznámku asi říci?

Jindy jsem navrhovala ať je zaměstnán, či počítá něco navíc, bylo mi však řečeno, že by to pro učitelku byla práce navíc, jelikož by to musela kontrolovat.
Když jsem říkala, že nemusela, však je to jedno, jen on by nezlobil ........ prý musela.

Zlobí a pošťuchuje už úspěšně 4.rokem a já nevím jak z toho ven.

Prý má všechnu práci hotovou mezi prvními a pak neví co roupama.

Pravda, doma taky neposedí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.