Za pár měsíců mám porodit svoje druhé dítě a už teď z toho hrůzou nespím. Syn se narodil v Podolí, bylo to hrozné a vím, že tam už nechci. Hledám porodnici, kde mi dají čas, abych mohla porodit, jak to cítím,nenastřihnou proti mé vůli a nebudou skákat na břicho Mělo by to být v rozumné vzdálenosti od Prahy a spíš menší porodnice, Podolí je velkovýrobna. Je porodnice v Hořovicích dobrá volba nebo mám hledat jinde?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.