Proto jsem napsala hnis s otazníkem... Jsem ráda,že jsem tady na vás narazila.Bojím se o malého jestli mu něco nehrozí. Na orl máme jít zítra v 13.hod máme jít raději hned ráno? Jednou už zánět středního ucha měl,ale nic mu z něj neteklo. Ještě by mě zajímal váš názor čím se má ucho vyplachovat a jak? Tahle dr mi doporučila borovou vodou a razantně do ucha vstříknout stříkačkou.Ale mně to nepříjde moc v pořádku syna to takto hodně bolí a vždyť mu to musím stříknout až já nevím kam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.