Ono bohužel s pracovní dobou většiny rodičů do 16:30 a více mi připadá lepší nechat dítě chodit na kroužek, než aby se poflakovalo do večera doma. Družina je u nás do třetí třídy, takže čtvrťák by byl sám doma cca od 13:30 minimálně do 17 hod. Můj syn chodí do hudebky, na šachy, na orientační běh a do Skauta. Naučil se tak plno věcí, které by se sám doma rozhodně nenaučil a já mohu být v klidu, že je pod kontolou a dělá rozumné věci. Dobře si pamatuji, jak jsme jako děti u spolužáka doma v nepřítomnosti jeho rodičů experimentovaly s tuhým lihem. Až do mé dospělosti (a možná ještě teď) byl vprostřed dětského pokoje vytavený kovral. Naštěstí krom tohoto a děsného kouře jsme větší škody nezpůsobily. Snažím se tedy minimalizovat příležitosti k podobným zábavám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.