Přidat odpověď
Kač,
nevím opravdu jaké jsou tvoje finanční možnosti,ale i do stovky se vejdeš a uděláš hromadu radosti.
U nás třeba vietnamci mají tkaové ty provázkové woodu panenky za 25,-kč. V téže relaci mají sady hezkých gumiček a sponek. Rukavičky s bambulkou nebo přívěsky a gelové hodinky jsou v rozmezí 25-50,-kč.
Nebo v hračkárně Bambule (mají to i jiné hračkárny) mají sady na vyrábění za 49,-kč. Jsou to takové panenky,náramky,nábyteček apod. Moje dcera tohle úplně miluje a to je jí už 10. Prostě cokoliv na vyrábění nebo parádění a dá se fakt pořídit za maličké sumy.
Pokud bys opravdu neměla ani tolik financí nebo možnost něco takového u vás koupit,tak prostě upeč nějakou sladkost. Nebo kup biskupský chlebíček,kulaté sušenky třeba disco,lentilky a polevu a udělej krásnou mašinku. Na m.m.b. v receptech najdeš hromadu inspirace.
Nebo třeba moje dcera ocení i voňavý šampon nebo v Rosmanovi mají takové šumivé barevné tabletky do koupele a jiné dětské blbůstky.
Já myslím,že těm dětem ani tak nejde o tu hodnotu daru jako o to,že jim dorazí kamarád na jejich oslavu.
Proti dětským oslavám nejsem. Sama je dětem pravidelně pořádám a moje děti na ně zase chodí. Vždycky jsou nadšený ať už je to naše nebo cizí oslava. Dřív jsme dělali v MC Donaldovi,ale teď už to řešíme tak,že děti se sejdou třeba na bowlingu,kde mají dvě hodiny zaplacenou dráhu a pak jdou k nám,kde mají v podstatě volnou zábavu. Mají možnost hrát wii,hrát si v pokojíčku,máme deskové hry,nafouknu jim héliem létající balonky a tak. Každý si tu najde své a nikomu se pravidelně nechce domů.
Myslím,že pořádná oslava narozenin je přesně to co si děti užijí a jednou si na to vzpomenou,až zase oni budou chystat oslavu svým dětem. Když jsem byla malá,tak se nic takového nedělalo a je to škoda.
Předchozí