Tak já souhlasím s tím,že doba je uspěchaná a nemáme asi tolik času,kolik bychom určitě chtěli mít. Ale podle mě to teda za mého dětství nebylo jiné.Ráno jsem mazala do školky,byla do odpoledne,pamatuju si,že jsem chodila na keramiku a gymnastiku,takže kroužky jsem měla i já tenkrát a když začala škola,tak jsem chodila ráno do družiny a odpo do družiny.Bohužel peníze se vydělávat musí a jinak to nejde.Nemám ale ani tak pocit,že by mi něco jako dítěti chybělo.Byly víkendy a prázdniny,kdy se mi rodiče věnovali.
Syn má 6,jelikož má odklad,ještě je ve školce,k tomu mám doma ještě mladší dceru.Syn chodí 3x týdně na hokej a v jedenkrát na výtvarku.Chodí proto,že chce,nikdo ho nenutí. Pro mě je to hlavně o cestě na kroužek a z kroužku,k tomu stát 2 hodiny na zimáku i s mladším dítětem, o financích nemluvím.Bydlíme za Prahou.Takže já bych klidně brala víc,kdyby si skákal u baráku tu gumu
,ale jeho to baví a chodí rád a tak proč mu to nedopřát.Tím chci říct,že jsem doma jako ty,nebydlíme ve městě a stejně u nás kroužky frčí.