Přidat odpověď
Diskuze ke kroužkům tu jsou stále dokola.Takže:
Moje dítě se už ve školce samo přihlásilo do všech kroužků, které byly k dispozici. Rozmluvila jsem mu alespoň tancování s tím, ž etam budoujen samé holky (byly). I tak syn chodil na angličtinu, flétnu, plavání, keramiku.
V první třídě u nás bylo hodně rušno, když syn trval na tom, kam všude bude chodit. Jako uvědomělá matka jsem si totiž přečetla, že dítě nesmí být přetěžované. Nakonec ale zvítězil muž a syna přihlásil do všech kroužků, které chtěl. Takže chodil na angličtinu, keramiku, pozemní hokej, atletiku a aikido.
Teď je syn v druhé třídě a kroužky mu neubyly - stále 2x týdně má trénink pozemního hokeje, aikido, miniházenou, výtvarný kroužek. Pravdou tedy je, že až na ten hokej se jedná o kroužky v rámci školní družiny, ve které by byl i tak. Jen na ten hokej ho vozíme. Nenávidím hokej,. Hlavně o víkendech, kdy má zápasy po celých středních Čechách. Bohužel syna to baví a zrušení kroužků by byl pro něho hodně citelný trest.
Jestli se tvoje děti chtějí flákat, tak je nech. taky bych to udělala. Můj syn alůe kroužky miluje.
Předchozí