| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Školku určitě doma nahradit lze.
Pokud máš jedináčka, je to ale těžké. Měla jsem problém, aby syn viděl vůbec nějaké vrstevníky. Tady v okolí není žádné dítě 4-6 let, které by nechodilo od nevidím do nevidím do školky a o víkendech je každý zalezlý doma.

Když syn nechodil do školky (teď chodí 2x týdně na dopol, takže to není až tak velká změna), nedělala jsem prakticky nic jiného, než že jsem se mu věnovala. Když spal, nebo si sám hrál, vyhledávala jsem na netu kam s ním jít do divadla, co zajímavého se nabízí pro jeho věkovou kategorii, jaké knížky vyšly, kam na výlet... prostě další příprava pro nadcházející dny. Vzhledem k tomu, že syn téměř každou zimu promarodí, opravdu se doma nenudím a snažím se, aby se nenudil ani on. Výsledkem je, že syn nechce do školky chodit vůbec, neb s matkou je daleko větší zábava.~z~
No, nevím, jestli jsem to s péčí poněkud nepřehnala.~x~

Kroužky nutné nejsou, ale když chci, aby dítě hrálo na nějaký hudební nástroj, tak je hudebka, nebo soukromý učitel nutností. Sama mám hudební vzdělání,hraju na x nástrojů, ale své dítě bych učit nechtěla.
Nedávno jsem měla dilema, zda přihlásit syna (5,5 let) do jednoho dost zajímavého kroužku. Nakonec jsem to udělala, ale s tím, že ten den je syn doma a jde jen na kroužek, který začíná v 16 hod. Nedovedu si představit, že by po školce ještě ,,kroužkoval,, do 17.30 a další téměř hodinu cestoval domů.
Školákovi určitě dva kroužky týdně neublíží. Jen je třeba orientovat se v nabídce a nebrat hned to, co má člověk u nosu. Jasně, odpadá problém se složitým dojížděním a rodič si udělá pomyslnou čárku. Pokud bych nebyla 100% přesvědčena o kvalitě vyučujícího, na kroužek bych dítě nepřihlásila, ani kdyby byl zadarmo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.